Kerstkaarten-Actie - 7 & 8 November

Wat is er nu nog leuker in deze periode een persoonlijke kerstkaart te versturen naar al je vrienden en familie, om te laten weten dat je aan ze denkt.

Op veler verzoek organiseren we ook dit jaar weer de "Kerstkaarten-actie-dagen".
Dit jaar hebben we een rustige achtergrond, welke voor alle leeftijden geschikt is.

Voor de allerkleinste hebben we een leuke kist waar ze lekker in kunnen zitten/liggen, de peuters/kleuters kunnen op de slee (zie voorbeeld) en voor de oudere kids hebben we een grote slee in de aanbieding.

Maak deze kerst-foto's helemaal af door je kleding hier op aan te passen.
Een foute kersttrui of juist helemaal in het sjiek. Die keuze is aan jullie zelf.

Er is keuze uit 3 pakketten. Waarij je kunt kiezen tussen enkel digitale bestanden, je kunt de kerstkaarten door ons laten verzorgen (Een vernieuwde vorm, vraag naar de voorbeelden in de studio) of een combinatie hiervan.

< Gezien de corona-maatregelen is het dit jaar niet mogelijk om gebruik te maken van onze kerstmutsen/pakjes en zijn de foto's Kids-Only! we willen jullie dan ook vragen met maximaal 2 volwassenen (uit hetzelfde gezin) de studio te bezoeken.
De shoots worden ruim gepland, waardoor wij tijd hebben om tussen de shoots door alles weer schoon te maken, de studio te ventileren en klanten elkaar niet op de gang tegen komen. >

Hoe gaat het in zijn werk?

Het contact vooraf

Kies het gewenste pakket hieronder en maak een afspraak. Via de mail ontvangen jullie een bevestiging & alle informatie rondom de Covid-19 maatregelen.

De Fotoshoot

Op het afgesproken tijdstip ontvangen wij jullie graag in de studio. We fotograferen de kids in diverse samenstellingen/poses.

Ontvang de foto's

Binnen 10 werkdagen ontvangen jullie een persoonlijke inloglink voor de online galery. Hieruit kies je de 5 digitale foto's of de foto's voor op de kerstkaart.

Prijzen

Basis
Online Galery
5 digitale bestanden in hoge kwaliteit om uw eigen kerstkaart te maken
mogelijkheid tot nabestellen
€ 35,-
Standaard
Online Galery voor het kiezen van de foto's
Ontwerp kerstkaart
15 luxe gedrukte kerstkaarten
Enveloppen
mogelijkheid tot nabestellen
€ 45
Meest gekozen
Deluxe
Online Galery
5 digitale bestanden in hoge kwaliteit om uw eigen kerstkaart te maken
Ontwerp kerstkaart
15 luxe gedrukte kerstkaarten
Enveloppen
Mogelijkheid tot nabestellen
€55,-

Veelgestelde vragen

Welke kleding adviseer je?

Ik adviseer mijn klanten altijd de kleding op elkaar af te stemmen. Een foute kerst-trui of juist helemaal in het sjiek, die keuze is aan jullie.

Hoeveel personen kunnen er op de foto?

Dit jaar is de kerstkaarten-actie alleen kids-only. Dit betekend dat volwassenen helaas niet mee op de foto kunnen.
afhankelijk van de leeftijd kunnen er 3/4 kindjes op de foto. Meer kids? Stuur ons een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn de foto's optijd klaar voor de kerst?

Uiteraard!
7 en 8 november fotograferen we de hele dag. In de week erna gaan wij alle foto's uitzoeken en bewerken. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je ook het voorbeeld van de kerstkaart. Bij goedkeuring gaat het naar de drukker.
Iedereen ontvangt voor eind november hun foto's/kerstkaarten in huis.

Kunnen we direct andere foto's maken?

Nee, helaas is dat niet mogelijk tijdens dezelfde sessie. Hiervoor ontvangen we je graag een andere keer, zodat we in alle rust een mooie reportage kunnen maken.

Ik zie veel foto’s op jullie website, facebook en reclame materiaal staan, worden onze foto’s daar ook voor gebruikt?

Wij zouden het fijn vinden om jullie toestemming hiervoor te krijgen.
Uiteraard is het mogelijk om aan te geven dat jullie (bepaalde) foto’s uit de shoot niet willen plaatsen. Hier houden wij natuurlijk rekening mee.
Liever geen foto’s online? Geen probleem!

Afspraak plannen

Wil je graag een afspraak plannen of meer informatie ontvangen over onze Kerstkaarten-Actie - 7 & 8 November arrangement? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.