Over ons

Hi!


Ik ben Maartje, 30 jaar, geregistreerd partnerschap met Roy en we wonen samen met onze zoon Noud (2018) in Landgraaf.


Het “foto-virus” is me vroeger met de paplepel ingegoten.

Mijn vader ontwikkelde de foto’s voor op mijn geboortekaartje nog zelf, dus er was altijd wel een camera in huis te vinden.

Toen ik oud genoeg was om zelf te fotograferen leende ik wel eens de camera van mijn vader en toen mijn eerste eigen bijbaantje genoeg had opgeleverd om een camera te kopen was dat dan ook een van de eerste dingen die werd aangeschaft.


Na mijn opleiding tot Evenementenorganisator, volgde ik de foto-opleiding in België en kreeg de mogelijkheid om een ruimte om te toveren tot fotostudio. De afgelopen jaren heb ik regelmatig diverse (newborn & Flits)-cursussen gevolgd bij diverse toonaangevende collega's uit het land.


Na nog 3x verhuisd te zijn mag ik mij ondertussen trotse eigenaar noemen van een mooie grote fotostudio en heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.


Mijn passie ligt bij het fotograferen van baby’s, kinderen en gezinnen. Maar ook bruiloften en bedrijfsreportages staan regelmatig op de planning.


Ik vind het belangrijk dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat, en verlenen we deze service graag met een glimlach!

Onverhoopt toch niet tevreden? Dan lossen we het graag op!


Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!


Lieve groetjes,


Maartje Borghans-Frösch

Frösch Fotografie